Kiemelt kép

NCIS: vége a 15. évadnak

A héten véget ért az amerikai CBS csatorna népszerű sorozatának, az NCIS-nek a 15. évada. 

Az S14 szokás szerint egy to be continued felírattal zárult. A 15. tehát a Paraguayban hagyott Gibbs és McGee mentőakciójával indul, ami szuper volt. A mostani záróepizód pedig Sloane korábbi fogvatartójáról szólt, akiről mindenki azt hitte, hogy halott, pedig olyannyira él, hogy Vance igazgatót is képes volt elrabolni.  De valójában nem is erről kellene most írnom. Hanem arról, hogy sajnos két fontos karaktertől is búcsúznunk kellett. Abbyről (Pauley Perrette) már régóta lehetett tudni, hogy ki fog lépni a sorozatból. Féltem egy picit, hogy majd biztos lelövik, vagy valami, de szép búcsú volt, rossz volt nézni, ahogy elmegy ennyi év után... hiányozni fog szerintem minden NCIS-nézőnek. Az ő megmentése miatt azonban Reeves golyó által távozott. Szerintem ő (Duane Henry) is elég meghatározó karakter volt ebben az évadban már. Duck is kezd kiesni a sorozat főszerepéből, már-már szinte csak beugró karaktert játszik, de szerintem most, hogy Abby elment, alig maradt rajta kívül valaki az eredeti csapatból.

Jelenleg ott tartunk, hogy S16 előtt nincs egy biztos utódja Abbynek. Legalábbis nem volt elég egyértelmű, hogy akkor most Kasie (Diona Reasonover) csak beugró, vagy főszerepet kap. Ott van még Gibbs, ő épp most hosszabbított. De kérdés, hogy Scuito nélkül meddig bírja még az NCIS. Sokak szerint (olvastam véleményeket több helyen) már talán csak egy évad lesz. Ha így is van, én tudom, hogy nézni fogom. :)

Az S15 értékelése a részemről 8/10, és ahogy nézem az IMDb-s epizódlista is folyamatosan ilyen pontszámokat kap. Még mindig szuper sorozat, és szerintem simán várós a folytatása is! Na és Te mit gondolsz? :) 


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!