Kiemelt kép

NCIS, Young Sheldon, The Big Bang Theory - Amerikai premierek 2018/19 #1 (CBS)

A blogon eddig főleg a magyar premierekről volt szó, de több amerikai sorozatról is írtam már és tervben van, hogy belenézek több friss évadba is feliratosan. Emiatt arra gondoltam, hogy illene a fontosabb csatornák őszi műsorrendjéről is írni. Itt megtaláljátok a CBS 2018/19-es őszi premierdátumait, de később is igyekszem naprakészen tartani ezeket a listákat. :) + ahol információm van feliratokról, ott jelezni fogom.

Sheldonék

Szeptember 24-én indul a The Big Bang Theory (Agymenők) utolsó évada, illetve rögtön utána a Young Sheldon (Az ifjú Sheldon). Az HBO GO-n itthon Az ifjú Sheldon szept. 25-én jön (adatlap). Az Agymenőket ugye elkezdték 2 évadonként feltölteni, de csak októberben jön a 7-8, így arról nem tudok nyilatkozni. Felirat Wicktor89-nek hála jön majd folyamatosan.

Rejtélyek, nyomozások, ügynökök

Szeptember 24-én visszatér már a 3. évaddal Michael Weatherly Bull című sorozata. Az NCIS 16. évada már Abby nélkül kezd szept. 25-én. Erről itt írtam. Az NCIS: New Orleans 5. évaddal jön szintén ezen a napon. A kettő között pedig kapunk egy FBI-t.

Az NCIS: Los Angeles 10. évaddal csak 30-án tér vissza.

Továbbá visszatér a képernyőkre a legendás Magnum P.I. (szept. 24.), jön a S.W.A.T. 2. évada (szept. 27.), illetve 28-án MacGyver S3, Hawaii Five-0 S9, Blue Bloods (Zsaruvér) S9. Október 3-án pedig a SEAL Team S2 és a Criminal Minds S14 (Gyilkos elmék) is visszatér!

Csak ennyi.

NCIS: LA feliratokért a SzepySubs oldalt, az NCIS feliratok miatt pedig Krizmo & Sutszi blogját kell keresni.

Túlélés egy szigeten + sok nevetés

Szeptember 26-án 90 perces résszel indul a Survivor 37. évada. Másnap Mom S6 és Murphy Brown S11 premierek lesznek. Utóbbi sok-sok év után tér vissza ismét a képernyőre.

Új sorozatok még: God Friended Me (szept. 30.), The Neighbourhood és Happy Together (okt. 1).

Végül pedig okt. 7-én a Madam Secretary is visszatér az 5. évaddal.

Források és hasznos linkek:

Rovatunk további posztjai: FOX, ABC, NBC, The CW.

CBS logo © CBS channel


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!