Kiemelt kép

Ralph lezúzza a netet, Üveg, Creed II - Januári filmpremierek

Új “Filmpremierek” rovatunkban szeretnénk hónapról-hónapra összeszedni a szerintünk(!) érdekes és említésre méltó filmeket a mozis premierek közül, illetve válogatunk az HBO GO-ra felkerülő filmek és Netflix-es saját gyártások hatalmas listájából is.

A 2019-es évet nem kezdjük hatalmas címekkel. Január elején érkezett a Creed II, amely a Rocky-Creed filmek szerelmeseinek már biztosan ismerősen cseng, de ajánlani tudjuk mindenkinek, aki szereti a sport akciófilmeket vagy Sylvester Stallone és Michael B. Jordan stílusát. Január 10-én végre (hosszas várakozás után) itthon is nézhető az új Rontó Ralph film, amiben Ralph lezúzza netet. Mi már nagyon várjuk, hogy nevessünk egy jót ezen a zseniális filmen (az amerikaiak imádják, mi is fogjuk, ebben biztos vagyok).

Január közepén (17-én) láthatjuk mozikban a 2000-es A sebezhetetlen és a 2017-ben bemutatott Széttörve filmek közös folytatását, az Üveg-et, amelyet talán januárból leginkább várok. A film három fő karakterét Samuel L. Jackson, James McAvoy és Bruce Willis alakítja.

Animációs filmek kedvelőinek érkezik az Asterix: A varázsital titka (info), meg persze Ralph és a német Kókusz Kokó folytatása is. Sci-fi rajongóknak a Végtelen útvesztő (Escape Room, info) filmet ajánljuk még, de a vígjáték és dráma műfajából is jönnek azért érdekesebb címek: Most van most (info) vagy az Egy kutya hazatér (info).

Januárban az HBO GO-ra is kerülnek fel egész jó címek. Nézhető lesz a Hang nélkül, amely egy 2018-as sci-fi film, de Jönnek a kacsák és a The Commuter is. :) A fantasy és dramedy kedvelői január második felében a Kutyák szigetét is megtalálják a filmek listájában. Ezeken kívül persze még bőven lesznek új filmek, többek között 2017-ből a Gyilkosság az Orient expresszen is.

A NETFLIX-re ebben a hónapban is több saját gyártás kerül fel. Érkezik január 11-én a The Last Laugh, amely picit a Last Vegas-ra emlékeztet engem, a történet szerint egy tehetségkutató menedzser nyugdíjas éveiben egyik első klienséhez, egy humoristához társul és turnézni fognak az országban. Január második felében kerül fel a Close (katonai akciófilm elvileg) és a Polar (egy visszavonult bérgyilkos a főszereplő, akit célba vesznek) is.

© Banner design by Freepik.com. Thanks.


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!