Kiemelt kép

Rex Kanadában nyomoz, miközben az űrben sepregetnek - PremierKollektor #9

A koronavírus miatt november óta nem nyithatnak ki a mozik, de szerencsére bőven akad premier az online streaming platformokon és a TV-ben is. Ebben a posztban a február 1-14. közötti (fontosabb) újdonságokat szedtem össze.

Netflix filmpremierek

febr. 3. - A barátaim mind halottak (All My Friends Are Dead) - tini vígjáték

„Egy szilveszteri buliban az események váratlan fordulatot vesznek, ami leleplezett titkokhoz, összetört szívekhez és megdöbbentő végkifejlethez vezet.” 

febr. 3. - Egy döntés súlya (Black Beach) - akció, thriller

„Egy ígéretes jövő előtt álló ügyvéd kénytelen szembenézni a múltjával, amikor vállalja a túsztárgyaló szerepét egy emberrablóvá vált régi barát miatt.”

febr. 5. - Az űrsepregetők (Space Sweepers) - sci-fi

„2092-ben négy, álmokat kergető űrsepregető hatalmas titkokra bukkan, miközben megpróbálnak eladni egy fiatal humanoidot.”

febr. 5. - Malcolm és Marie - dráma

„A filmpremierről hazatérő filmrendező és barátnője szerelmét parázsló feszültségek és fájdalmas felismerések teszik próbára.”

febr. 10. - Sokat akar a szarka (The Misadventures of Hedi and Cokeman) - krimi, vígjáték

„Párizsban két diszfunkcionális drogkereskedő a családi kapcsolatait kihasználva próbálja fellendíteni az üzletet ebben a nyers, netes sorozaton alapuló vígjátékban.” 

febr. 11. - Kifürkészhetetlen utak (Squared Love) - vígjáték

„A sztárújságíró, aki egyben hírhedt nőcsábász, átértékeli az életét és döntéseit, amikor beleszeret a kettős életet élő, titokzatos modellbe.”

febr. 11. - Vörös pont (Red Dot) - pszichológia thriller

„Egy fiatal pár éppen próbálja helyrehozni házasságát, sőt a baba is úton van, amikor egy sítúrán hirtelen könyörtelen gyilkosok célkeresztjében találják magukat.”

febr. 12. - Xico utazása (Xico's Journey) - családi animációs

„Egy kislány, a kutyája, és jó barátja úgy dönt, megmentik a hegyet az aranyra ácsingózó nagyvállalattól. A megoldás karnyújtásnyira van, mégpedig a hű kutyusnál, Xicónál.”

Újdonságok az HBO GO-n

Sorozatpremierek

A teljes lista a Sorozatpremierek.hu-n megtekinthető.

Kiemelt kép © Rex Kanadában, City TV (Canada)


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!