Kiemelt kép

Elindult az RTL Most+ streaming szolgáltatás

Elindította prémium streaming (video-on-demand) szolgáltatását az RTL Magyarország RTL Most+ néven, amely az RTL Most videótár kibővített verziója. Ebben a posztban megpróbálom összegyűjteni a fontosabb tudnivalókat: előnyök, előfizetés módja, exkluzív tartalmak, stb.

Mivel tud többet?

Az RTL Most platformján ingyenesen visszanézhetők a tartalmak továbbra is, de műsortól függően 5-7 napig érhetőek csak el a tévés premier után a műsorokat. Ez RTL Most+ előfizetéssel rendelkező felhasználók viszont sokkal tovább megnézhetik azokat. Ennek okán egyes már lekerült sorozatepizódok is visszatértek. A prémium előfizetőknek szánt tartalmak jelölésére egy kis lakatot használ a felület (illetve a prémium aktiválása után ez csillaggá változik). 

A tovább elérhető tartalmak mellett felkerült az élő tévénézés lehetősége is, amely segítségével online nézhetőek a csatornák (külső szolgáltató nélkül). Az RTL Magyarország csatornái: RTL Klub, RTL II, Cool TV, Film+, Sorozat+, RTL Gold, Muzsika TV. Illetve exkluzív, csak itt megtekinthető sorozatok és más tartalmak is fognak érkezni. Természetesen a reklámok száma is kevesebb lesz, elérhető a HD és a Chromcast support.

Hogy lehet rá előfizetni?

Közvetlenül nem lehet, tehát valamelyik szolgáltatón keresztül kell. Az elérhető szolgáltatók listája folyamatosan fog bővülni, egyelőre csak a Telenor MyTV, a Vodafone-UPC és hamarosan a UPC Direct ügyfelei jogosultak az RTL Most+ szolgáltatás elérésére. Ehhez nem kell mást tenni, mint az e-mailben kapott kódot megadni (ha már van előfizetésed, akkor azt automatikusan elküldi a Telenor) a következő módon: Profil kép --> Profilom --> Szolgáltatói csomag --> Ajánlatok megtekintése.

Ajánlatok listája: rtlmost.hu/premium
További információk: rtl.hu/rtlmostplusz
RTL Most szolgáltatás: rtlmost.hu

Szolgáltatókkal kapcsolatos tudnivalók:

Exkluzív tartalmak

Csak az RTL Most+ előfizetők számára elérhető és csak itt megtekinthető tartalmak.

Nofilter sorozat:

 „Anna, a vidékről Budapestre költözött világmegváltó, akinek színészi ambíciói vannak. Erika, a tehetséges romungro lány a VIII. kerületből, aki énekesként szeretne boldogulni. Szonja, Anna unokatestvére, aki fővárosi, világlátott értelmiségiként túl sznob ahhoz, hogy élvezze az életet és íróvá szeretne válni. Luca, aki segítő szándékú buzgó hívőként úgy dönt, hogy apácaként próbál másokon segíteni. A 4 lánynak együtt kell szembenéznie a valósággal és ezzel együtt a felnőtté válás nehézségeivel.” (forrás: RTL Most)

A sorozat megtekintéséhez kattints ide!

Korábbi évadok

  • Nyerő Páros 1-3. évad
  • A Konyhafőnök VIP - A séfek csatája (3. évad)
  • A Konyhafőnök 1-6. évad
  • Drága örökösök 1-2. évad
  • A mi kis falunk 1-4. évad
  • Jófiúk, Alvilág
  • Isten veled, Magyarország!
  • Mónika és Balázs 1-100. epizód
  • Egyéb régi és új műsorok: Toplista, Kalandra fal!, A széf, Dr. Tóth, Farm, stb.
  • Trip to the Moon

Az előfizetés nélkül elérhető vagy részben elérhető évadokat nem tüntetem fel.

Egyéb tartalmak

Kiemelt kép © RTL Magyarország


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!