Kiemelt kép

SDCC 2019 – The Walking Dead, His Dark Materials és rengeteg trailer

Idén is megrendezésre kerül a Comic Con International San Diego-ban (röviden SDCC), amely öt napig tart (július 18-22.) és rengeteg filmekkel, sorozatokkal és játékokkal kapcsolatos bejelentésre lehet ilyenkor számítani. Most többek között a DC/Warner is kihagyja az eseményt, de még így is bőven akad olyan panel, amire érdemes odafigyelni. Ebben a posztban a harmadik nap említésre méltó híreit szedem össze. (Az előző poszt itt található.)

Még mindig The Walking Dead

Az előző posztban már említettem, hogy berendelték a The Walking Dead 10. és a Fear TWD 6. évadát. Kaptunk infót az egyik karakter távozásáról és trailer is érkezett. De ezzel nem ért véget a franchise-ról érkező hírözön. Az már egyértelmű, hogy az AMC az egyre csökkenő nézőszám ellenére is hosszútávon tervez a TWD-vel, ami nem csak sorozatot jelent. A csatorna ugyanis bejelentette, hogy moziba érkezik hamarosan egy (egyelőre cím nélküli) TWD-spinoff film és a Universal fogja forgalmazni. Egyébként ez nem teljesen új info, ugyanis már tavaly is lehetett ilyen tervekről hallani, csak akkor még tévéfilmként. A hírhez egy hangulatos trailert is mellékeltek:

És ez nem minden! Egy új spin-off sorozat is érkezik. Az új széria szintén ebben a világban játszódik, de a fiatalabb generációra koncentrál majd. Azok a tinédzserek lesznek a középpontban, akik már eleve ebben a megváltozott világban nőttek fel. A címet még nem árulták el, de annyit már lehet tudni, hogy 10 részt forgatnak és a következő színészek kaptak szerepet: Aliyah Royale, Annet Mahendru, Alexa Mansour, Nicolas Cantu és Hal Cumpston.

His Dark Materials 

Az HBO és a BBC közös sorozata, a His Dark Materials / Az Úr sötét anyagai (amely az azonos című regénysorozatra épül) is kapott egy elég látványos trailert, amelyet rögtön feliratosan is meg lehet nézni. Pontos premier dátum még nincs, de valamikor ősszel fog érkezni itthon is az HBO GO-ra.

További új előzetesek

Cover image - The Dark Crystal trailer © Netflix


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!