Kiemelt kép

SDCC 2019 - Vörös rohamosztagosok, Jay és Néma Bob, Sötét Végzet

Idén is megrendezésre kerül a Comic Con International San Diego-ban (röviden SDCC), amely öt napig tart (július 18-22.) és rengeteg filmekkel, sorozatokkal és játékokkal kapcsolatos bejelentésre lehet ilyenkor számítani. Most többek között a DC/Warner is kihagyja az eseményt, de még így is bőven akad olyan panel, amire érdemes odafigyelni. Ebben a posztban az első két nap említésre méltó híreit szedem össze.

ScareDiego: AZ - 2. fejezet

Az idei Comic Con is a szokásos ScareDiego panellel nyitott, amelyre idén a Warner elhozta az Az - 2. fejezet (It: Chapter Two) végső előzetesét és egy kedvcsináló posztert is egy „It Ends” (itthon „Véget ér Az”) felirattal. 

A poszter pedig a Scrolls Light blogunkon megtekinthető.

Kaszák és berendelések

A sorozatok közül talán a legmeglepőbb bejelentéssel a Marvel állt elő ebben a két napban: elkaszálták az A S.H.I.E.L.D ügynökei sorozatukat, amely azt jelenti, hogy a már készülő hetedik évaddal véget ér az ügynökökről szóló produkció. 

Az AMC is készült hírekkel. Bejelentették a Fear The Walking Dead 6. és az anyasorozat 10. évadát. Utóbbihoz kaptunk trailert is. (De egyébként érkezett egy rossz hír is a rajongók számára az egyik karakter távozásáról. Erről itt találtok bővebb infót.)

Terminator: Sötét Végzet

Az új Terminator film kapcsán számos új információt megtudhattunk: R besorolású lesz (tehát itthon minimum 16-os karikás), jött egy menő új plakát, Schwarzenegger egy T-800-ast fog alakítani és Edward Furlong is visszatér John Connor szerepében. Itthon október végén lesz a premier, de addig is itt van pár új jelenet a filmből:

Star Wars és a vörös rohamosztagosok kora

A Comic Conon kiállítást kapott az összes eddigi rohamosztagos egyenruha, amellyel a változásokat lehet nyomon követni. De bekerült egy eddig ismeretlen fekete-vörös verzió is, amely elvileg a Skywalker-saga lezáró filmjében fog szerepelni. Ezen kívül kaptunk pár menő karakterposztert a készülő Vader Immortal című VR-játékhoz is, amelyet itt lehet megtekinteni.

Jay és Néma Bob is visszatér

Kaptunk egy előzetest az új Jay és Néma Bob visszavág remake kapcsán, amely egyértelműen korhatáros lett. A filmről érdemes annyit tudni, hogy paródiát próbálnak állítani a mostanában divatos remake-reboot őrületnek, amely elég ironikus, hiszen ez is egy ilyen film. :)

Egyéb bejelentések
  • A The CW idei Arrowverse crossover epizódja kapcsán kiderült pár info.
  • Az idén ősszel érkező Creepshow előzetese is megérkezett.
  • 21 Bridges (Chadwick Boseman új filmje) - új előzetes
  • Új infók a The Witcher sorozatról (Netflix)

Cover image from trailer - Jay and Silent Bob © Saban Films 


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!