Kiemelt kép

Sötét Főnix, Toy Story 4, Deadwood-film, Murder Mystery - Júniusi filmpremierek

A filmpremierek rovatban szeretném hónapról-hónapra összeszedni a szerintem(!) érdekes és említésre méltó filmeket a mozis premierek közül, illetve válogatok a különböző VoD/streaming szolgáltatásokra felkerülő filmek hatalmas listájából is. Továbbá összeszedem, hogy milyen DVD megjelenések lesznek. Nézzük milyen filmek érkeznek ebben a hónapban!

Ez várható a mozikban

Június egyik legjobban várt filmje az X-Men: Sötét Főnix (Dark Phoenix), amely a Marvel’s X-Men filmsorozat következő része. Az X-eknek saját társukkal kell szembenézniük, Jean Greyjel. Június 6-tól látható a mozikban. 

A második héten érkezik a Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül (MIB: International), amely a népszerű Sötét zsaruk legújabb része. K ügynök és J ügynök nyugdíjba ment, így új ügynökök veszik át a munkájukat. A főszerepben Chris Hemsworth és Liam Neeson. Szintén ezen a héten kerül mozikba a 2018-as Csillagok határán (High Life). A horror-sci-fi témája elsőre elég érdekesen hangzik. Montét több elítélttel együtt az űrbe küldenek (kivégzés helyett), hogy ott kísérletezzenek rajtuk. Az űrhajón lánya is születik, aki időközben kamasz lesz, de már csak ők ketten maradtak életben. A cél, hogy kiderítsék az űrhajó sötét múltját.

Horror filmek közül a High Life-on kívül érkezik még az Annabelle 3. része, illetve a Gyerekjáték. Az animációs filmek kedvelői számára a Toy Story 4. részét emelném ki, amely a Disney-Pixar stúdió népszerű játékfiguráinak kalandját viszi tovább. Természetesen lesz még bőven romantikus és vígjáték film is (pl. az Egy kutya négy útja), a teljes lista a poszt végén olvasható.

VoD filmpremierek, újdonságok

Itthon is egyre népszerűbbek a streaming (VoD) szolgáltatások, amelyekre minden hónapban töltenek fel olyan népszerű filmeket, amelyek közül a teljesség igénye nélkül megpróbálok válogatni.

A Netflix folyamatosan készít saját gyártású filmeket. Ebben a hónapban az I Am Mother talán a leginkább érdekes. Egy könyv alapján készült thriller-sci-fi, amiben megtudhatjuk, hogy milyen, ha egy robot anya nevel fel egy kislányt. Premier június 7-én.

Június közepén lesz a Murder Mystery és a Beats premierje. Az utóbbi egy hip-hop családi dráma, a Murder Mystery viszont akció-vígjáték. A történet szerint egy New York-i rendőr feleségével európai kikapcsolódást tervez, de nem alakul valami rózsásan a helyzet és gyilkossági vád miatt menekülniük kell. Főszerepben Jennifer Aniston és Adam Sandler. 

Persze számos más (nem saját gyártású) film is jön a hónapban. Többek között a Jupiter Ascending (sci-fi) és a Zodiac (thriller).

Az HBO GO-ra is kerülnek fel szuper filmek: Az útvesztő: Halálkúra, Bohém rapszódia, Szörny Rt., a magyar Virágvölgy, illetve Deadwood - A film is, amely az HBO saját gyártása. 

A TVGO Moziklub kínálata is folyamatosan bővül. Elérhetővé vált több 2018-19-es magyar film (Napszállta, BÚÉK, Ruben Brandt, a gyűjtő), az Aquaman, Az első ember, több X-Men film és a teljes Másnaposok-trilógia.

Hazai DVD megjelenések

A friss hazai DVD megjelenések. Az ismételt kiadásokat nem listázom.

  • jún. 4. - Végtelen útvesztő
  • jún. 5. - Üveg
  • jún. 6. - Két királynő
  • jún. 7. - Instant család
  • jún. 14. - Volt egyszer egy téka, A kedvenc
  • jún. 19. - Zöld könyv - Útmutató az élethez, Kölcsönlakás
  • jún. 21. - Pusztító
  • jún. 27. - Így neveld a sárkányodat 3., Boldog halálnapot! 2.
Mozipremierek teljes listája

június 6.

június 13.

június 20.

június 27.

© Banner design by Freepik.com. Thanks.


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!