Kiemelt kép

Sorozatajánló: Bátrak földje

Januárban indult az RTL Klub saját gyártású kosztümös napi sorozata, a Bátrak földje, amely már a 40. résznél jár. Ha minden igaz, akkor ez egészen pontosan az első évad első felét jelenti, de mivel minden rész fent van az RTL Most streaming platformon, még mindig nem késő adni egy esélyt ennek a teljesen magyar fejlesztésű sorozatnak.

A történet 1865-ben játszódik, Rokoczán, egy olyan korban, ahol még a rang és a származás mindennél fontosabb volt, de mi van akkor, ha a szerelem vagy a szabadság többet jelent valakinek, mint a jólét, amibe beleszületett? A Bátrak földje egy romantikus történet, amely egy bárókisasszony, egy hű szolgálólány, és két rivális férfi küzdelméről a szól az igaz szerelemért. 

A sorozat egyébként nem csak a szerelmi szálak miatt lehet érdekes. Itthon ilyen sorozat még külföldről sem nagyon kerül országos csatornára (főműsoridőben meg pláne nem), az meg külön dicsérendő, hogy az RTL Magyarország hajlandó volt egy ilyen sorozatot bevállalni és komoly pénzeket költeni a legyártására, ami egyébként azóta is komoly nézettséget generál a csatorna számára és látszólag megtalálta a célcsoportját. A rendezőnek, Kalamár Tamásnak nem ez az első sikeres sorozata, az Oltári csajok is az ő irányításában készült el. És akkor már érdemes megemlíteni azt is, hogy a főszerepet Szász Júlia, Bárnai Péter, Litauszky Lilla és Kenderes Csaba kapta meg, akik színészi játékára szerintem egyáltalán nem lehet panasz. 

Ha valakit érdekelnek az ilyen jellegű sorozatok és nem riad el attól, hogy hazai alkotásról beszélünk, illetve a felhalmozódó 40 epizódot még leküzdhetőnek érzi, annak bátran ajánlom a Bátrak földjét, mert garantáltan tetszeni fog. 

További információk, visszanézési lehetőség az RTL honlapján!

Kiemelt kép © RTL Magyarország


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!