Kiemelt kép

Sorozatajánló: Keresztanyu

A TV2 Doktor Balaton című sorozata után kicsivel az RTL Klubon is elindult az új napi széria, a Keresztanyu, amely a Drága örökösök alkotóinak új sorozata. A ContentLAB & Factory-től távozó Hámori Barbara produkciós cége, a Scripted Productions gyártja. 

A két sorozat hangvétele, stílusa nagyban hasonlít, a sorozat készítői is azt nyilatkozták a Fókusz egyik adásában, hogy szerették volna megőrizni mindazt, amit a Drága örökösökben a nézők megszerettek. Ráadásul több színész is szerepet kapott az új szériában is, pl. Németh Kristóf, Lengyel Ferenc vagy épp a címszerepet játszó Molnár Piroska. 

A történet egy ukrán-magyar határmenti kisközségben játszódik, a fiktív Makkosszálláson, amely a csempészet melegágya. Róza mama, vagyis a „Keresztanyu” (Molnár Piroska) a csempész maffia vezetője elhatározza a 69. születésnapján, hogy ha 70 éves lesz, visszavonul és az irányítást arra bizza, aki erre a leginkább alkalmas. Ennek azonban egy fontos feltétele van: meg kell szerezni a község polgármesteri címét. Ezért pedig mindenki, mindent hajlandó bevetni, de ehhez Tivadarnak (Lengyel Ferenc) és csapatának, a helyi rendőrségnek is lesz néhány szava.

Fontosabb szereplők a sorozatban: Molnár Piroska, Lengyel Ferenc, Mihályfi Balázs, Ullmann Mónika, Németh Kristóf, Gálvölgyi János, Nagy Feró, Ganxsta Zolee, Kékesi Gábor, Kenderes Csaba, Gömöri András Máté, Sajgál Erika, Balogh Anna, Tóth Angelika, Dobos Evelin, Szentiványi Zsolt.

A Keresztanyu minden hétköznap 20:10-től látható az RTL Klubon, illetve visszanézhető az RTL Most platformon.

Kiemelt kép © RTL Magyarország


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!