Kiemelt kép

Fordulatokban nincs hiány! - Survivor 4. évad 20 rész után

A magyar Survivor 4. évada 4 hete indult az RTL Klub csatornán, amelyről, illetve az első hét eseményeiről itt írtam részletesen. Ebben a posztban az elmúlt 20 adásra szeretnék kitérni.

A négy hét alatt rengeteg fordulat történt a szigetlakók életében. Játékfeladások, szigetcsere, új és visszatérő játékosok, és még sorolhatnám, de inkább nézzük sorban:

A második héten hétfőn kiesett Bence, így 14 főre csökkent a létszám, amely egy váratlan fordulattal szinte azonnal visszaugrott a kiinduló pozícióra: csatlakozott két új játékos és egy csata segítségével dőlt el, ki hova megy (Balázs Agilához, Emese Gagambához). Másnap ismét fordulat: Eszti feladta a játékot. A hét második kiesője pedig Robi lett. A harmadik héten sem maradtunk váratlan események nélkül. Megtörtént az, amire tényleg, de tényleg senki sem számított: szigetcsere. A Gagambában teljes káosz uralkodik. Sorra vesztik el a játékokat, ami részben szándékos. Viki kiesik a tanácson, Balázs pedig rosszul lesz a zsákmányszerzés során. A negyedik hét sem kezdődhet nyugisan: Balázs feladja, Robi visszajön és megtörténik az egyesülés. Egyedül Jérémy nem mehet az új szigetre, rá magányos három nap és a Holtak Szigete vár.

A Bayani törzs tagjai: Alexandra, Beni, Dávid, Emese, Eszter, Gábor, Fanni, Nóri, Robi, Tamás és Vera. Tehát 11-en.

De persze itt még nem állt meg a játék. Az igazi csata még csak most kezdődik. A Bayani (pontosabban az ex-Gagamba) rögtön a második napon kiszavazta Nórit, így az Agila komoly bajba került. Másnap már Esztertől is búcsúznunk kellett, mert a zsákmányszerzés során győztes Emese neki adta a szürke kendőt, a védettségi amulettet pedig Fanni kapta. A “holtak” listája tehát jelenleg: Jérémy, Nóri, Eszter.

Kicsit olyan érzésem van, mintha szép lassan kialakulnak egy Agila-Gagamba sziget ismét… esélyük sincs így a régi liláknak, ha a többiek sorra kiszavazzák őket. Teljesen érthető volt Nóri és Eszter kiakadása is. Gyakorilag nincs egy hét után sem igazán egyéni játék.

A műsor egyébként teljesen szórakoztató és ezektől a váratlan fordulatoktól folyamatosan izgalmas tud maradni a nézők számára. Pénteken azt vártam, hogy mikor jön már a következő rész. Ezért is tudja (szerintem) ez az egy műsor a teljes TV2-es műsorsávot megverni nézettségi számokban hétről-hétre.

Ha valakit érdekelnek a mélyebb okfejtések is, akkor tudom ajánlani a Sorozatjunkie-n, Hogyvolt-on fellelhető cikkeket, illetve a hivatalos kibeszélőket Sixx (Index, Comment:Com, Hogyvolt) vezetésével:

Minden egyéb információ az első posztomban. 19-kor pedig az RTL-re kell kapcsolni! :) További információk: rtl.hu/survivor.

Survivor logó © RTL Magyarország
Ingyenes stock fotó © Pixabay (forrás)


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!