Kiemelt kép

Sztárok és párok - Új sztárvetélkedő a TV2-n!

A Pénzt vagy éveket! sikere után Kasza Tibor műsorvezetésével új sztárvetélkedő érkezett a TV2-re. A hasonló műsor szintén egy sztárpárra és ismeretlen emberekre épít. Itt azonban életkor megtippelése helyett a párokat kell megtalálni a 20 párjelölt közül. A 45 perces játék során 6 párt és 8 szinglit ismerhetünk meg. A fődíj pedig 15 millió forint.

A formátum nem hazai ötlet egyébként, hanem a Couple or not adaptációja, amelyben 5 fordulón keresztül tippelik meg a sztárok a kijelölt ismeretlen párját 3-7 párjelölt közül. A tétek is fordulónként növekednek 1-5 milliós összegben. Tehát közel sem egyszerű a feladat. Viszont segítségeket itt is kapnak a játékosok, egészen pontosan 4-et a 2. fordulótól.

A döntőben az addig összegyűjtött összeg megtartása a cél. Itt 10 párjelölt közül kell kitalálni ki alkot párt. A döntő fordulóiban minden segítség csökkenti a nyereményt, amely például a 2. adásban 12 millióból másfél lett. És ezt a másfelet is el tudták volna bukni, ha az utolsó tippük is hibás. Ahogy a Pénzt vagy éveket!-ben megszokhattuk, itt is sok beszélgetésre kell számítani, ha valaki a TV2-re kapcsol szerdán és csütörtökön.

További információk: tv2.hu/sztarokesparok

Sztárok és párok logó © TV2 Csoport


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!