Kiemelt kép

Tehetségből végtelen! - Kezdett az X-Faktor 8. évada

Kezdett az RTL Klub népszerű énekes tehetségkutató műsorának 8. évada, amely minden szombaton este (A mi kis falunk helyén) kerül képernyőre. A műsor a brit The X Factor hazai verziója, amely meghódította az egész világot. Az eredeti jelenleg az S15-nél tart. Érdekesség, hogy az USA-ban még csak 3. évadnál tartanak (FOX csatorna), illetve idén Istenes Bence lett az egyik műsorvezetője a német Sky 1 csatorna X Factor-ának. Ő egyébként itthon is vezette többször is (2013, 2014 és 2016).

A magyar X-Faktor zsűrije idén is Gáspár Laci, Radics Gigi, ByeAlex és Puskás Peti. A műsorvezető pedig Kiss Ramóna. A műsor felépítése sem változott elvileg tavaly óta. A menetrend tehát a következő:

  • Válogatók: a meghallgatások során a zsűri legalább 3 tagjának kell igennel szavazni, hogy valaki bekerüljön a legjobb 150-be.
  • A Tábor: 150 -> 100 -> 50, majd a székes versenyen tovább csökken a létszám.
  • A Mentorok Háza: a tavaly bevezetett új szabályok értelmében 2-2 embert vihetnek magukkal az élő show-ba automatikusan a mentorok, míg 2-2 versenyző jövőjéről a többi zsűritag dönt majd.
  • Élő adások: 4x3 énekes (illetve zenekar) versenyez a döntőbe jutásért.

A mentorok házai: 25+ évesek, Fiúk, Lányok és Zenekarok. Az, hogy melyik kategóriának ki lesz a mentora, előre nem lehet tudni.

További információkat és érdekes videókat az xfaktor.hu oldalon találhattok.

X-Faktor logó © RTL Magyarország


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!