Kiemelt kép

Téli Pop-Up: videósok, filmek és gasztro az RTL Most-on - VideoScrolls #2

Az RTL időnként tematikus vagy máshol nem látható tartalmakkal tölti meg egyre népszerűbb VoD szolgáltatását, az RTL Most-ot. A téli időszakra is készültek egy újabb pop-up csatornával, amely csak decemberben lesz elérhető Téli Pop-Up néven. A Film+ Pop-Up és Reality Robbanás sikere után ez nem is annyira meglepő. Most viszont egy kicsit más területeket céloz meg a csatorna: YouTube videós tartalmak (Szerinted?), gasztro adások és rengeteg film.

Szerinted?

A Special Effects Media saját produkciója egy olyan YouTube-os csatorna (és egyben videósorozat), amely népszerű videósokat sorakoztat fel egy-egy reakcióvideó keretein belül. Például egy videójukban különböző drága és olcsóbb étel közül kellett eldönteni, hogy melyik a drágább, de van olyan is, amiben retro édességekre/videókra/reklámokra/stb. kell reagálni vagy felismerni azt. A cél természetesen a szórakoztatás. Mondjuk fura, hogy YouTube videókat új platformon publikálnak (újra), de pozitívnak tartom, hogy próbálnak a fiatalok felé is nyitni.

Street Kitchen

Fördős Zé és a streetkitchen.hu csapata segít megtalálni a megfelelő recepteket a karácsonyi ételek elkészítéséhez. A Street Kitchen nem csak egy weboldal. Minden vasárnap délután látható az RTL Klub-on, illetve az RTL Most-on is visszanézhetőek az adások.

Filmek téli estékre

És ahogy említettem, filmek is kerültek fel, amelyek között van vegyesen magyar és amerikai is. Többek között néhány napig vagy hétig (filmtől függően) látható a Lopott szavak, Kilenc élet és a Hogyan írjunk szerelmet.

Forrás:
RTL.hu SorozatKlub
RTL Most adatlap

Ingyenes stock fotó © Pixabay (forrás)


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!