Kiemelt kép

The Mandalorian, Kenobi és 3 új Marvel sorozat - D23 Expo (2019)

Augusztus 23-25 között kerül megrendezésre az idei D23 Disney Expo, amelyen a stúdió rengeteg jövőbeli tervéről rántja le a leplet. A novemberben induló Disney+ streaming miatt pedig most különösen érdemes követni a bejelentéseket.

The Mandalorian, Kenobi

A Disney+ egyik legjobban várt sorozata, a Star Wars univerzumában játszódó élőszereplős The Mandalorian, amely kapcsán pár napja kaptunk egy posztert és most megérkezett a trailer is.

A premier november 12-én lesz, a Disney+ indulásakor. Amerikában a Disney+ szolgáltatáson lehet majd megtekinteni, de a hazai premierre még biztosan várnunk kell (a hazai Disney+ indulás várhatóan 2021-ben lesz, de persze addig akár még el is adhatják a vetítési jogokat valamelyik csatornának, pl. a Disney Csatorna egészen logikus döntés lehetne).

A stúdió a Kenobi sorozatot is megerősítette, így az eddigi pletykákat megerősítette: már készítik a Kenobi sorozatot a Disney+ szolgáltatásra, amelynek főszereplője Ewan McGregor, természetesen. Jövőre kezdik el forgatni a Cassian Andor sorozattal együtt. 

Susi és Tekergő

Kaptunk egy előzetest az élőszereplős Susi és Tekergő (Lady and the Tramp) című film kapcsán is, amely szintén a Disney+ original alkotások sorát erősíti majd. A trailer alapján kijelenthető, hogy sokkal meseszerűbb lett. A premier egyébként szintén a Disney+ indulásának napja.

A két főszereplő kutyának hangják Tessa Thompson és Justin Theroux adja majd. 
További kutyahangok: Sam Elliott, Ashley Jensen, Benedict Wong, Janelle Monáe.
Emberi szereplők: Adrian Martinez, Arturo Castro, Kiersey Clemons, Thomas Mann, Yvette Nicole Brown.

Új Marvel sorozatok

A San Diego-i Comic Con-on bejelentett 5 új Marvel sorozatot (Falcon & Winter Soldier, WandaVision, Loki, What If...?, Hawkeye) most további 3 új bejelentés követte a D23-on:

  • Ms. Marvel, az első muszlim szuperhős sorozat, amelynek főhőse Kamela Khan. Szupererő: alakváltó. De a képregények érintik a vallási és bevándorlási kérdéseket is.
  • Moon Knight, akinek szuperképessége a holdfény miatt jön elő. Civil néven Marc Specto.
  • She-Hulk, zöld szörny női megfelelőjének saját sorozata. Civil nevén Jennifer Walters, aki unokatestvéri kapcsolatban áll Bruce Bannerrel. Képességére egy vérátömlesztés során tesz szerint, de egyébként civilben ügyben.

Ezek a sorozatok várhatóan 2022 körül kerülnek fel a streamingre. 

További bejelentések

Cover image (D23 Expo) © Disney, D23.com


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!