Kiemelt kép

Mark Hamill vendégszerepben - The Big Bang Theory S11 évadzáró

Mark Hamill és Will Wheaton vendégszereplésével zárt a The Big Bang Theory (Agymenők) 11. évada a CBS-en. Az S11 is szuperül sikerült, és ennek köszönhetően a csatorna berendelte a 12. seasont is. Arról persze még nem lehet tudni, hogy ez lesz az utolsó, vagy még jön S13 is. El (legjobb tudomásom szerint) még nem kaszálták a folytatás folytatását. :)

Szokás szerint 24 részt kaptunk Sheldon és csapatának mókás mindennapjaiból. Most sem kellett nélkülözni a humort, az igazán jó humort természetesen. Olvastam itt-ott véleményeket, kritikákat arról, hogy már csak erőltetett, már nem is vicces, és amúgy is el kellene az egészet kaszálni... De szerintem ez egyáltalán nem állja meg a helyét. Egyértelmű, hogy már nem ugyanolyan a sorozat, mint az első néhány évadban, de még mindig jókat lehet nevetni egy-egy jeleneten, vagy épp a teljes epizódon. És amíg ez így van, addig van helye a CBS főműsoridején. Itthon még hetek kérdése az évad befejezése, de én azt mondom még mindig, hogy eredeti nyelven jobb...

Az utolsó rész Sheldon esküvőjéről szólt, meg Mark Hamillről igazából. Saját magát játszotta, mint egy kutya gazdája, és a megtalálásért bármire képes volt, még Sheldon ceremóniáját is levezényelte... Will helyett. :) Vicces volt, amikor Howard kinyitotta az ajtótt Mark Hamillnek. A másik kedvenc jelenetem a Will Wheatonnel való találkozás volt. Érdekesség még, hogy ebben a részben ismerhetjük meg Sheldon testvérét is, illetve Amy szülei is megjelennek.

Az évadot még mindig nagyon jónak tartottam, ezért én egy 8/10-et adok rá.


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!