Kiemelt kép

The Middle - A semmi közepén

A semmi közepén vagy Anyám borogass vagy Családom, és egyéb emberfajták. Az amerikai ABC családi vígjáték sorozatának (a The Middle-nek, 2009-2018) magyar címei. Igen, mind a három.

A sorozat középpontjában Frankie Heck és családja áll, akik egyik napról a másikra élik szegény mindennapjaikat. Frankie és férje, Mike, három, nem kimondottak hétköznapi, már-már furcsa gyereket nevelnek. Egy különc magát motyogva ismétlő Brick, egy tizenéves lány, Sue, akinek nagyjából semmi se jön össze, és egy tanulásban nem jeleskedő, a lányok és saját szemében viszont istenített srác, Axl. Ezt leszámítva egy teljesen átlagos amerikai család, kellő mennyiségű lustasággal és szerencsétlenséggel. Ehhez a koncepcióhoz keverjünk némi humort, és már meg is van a tökéletes családi sitcom.

A széria 9 évadnál tart és ez lesz a záró évad is. Itthon viszont csak 7 ment le szinkronosan, az is vándorolt a csatornák között. Két különböző szinkron (HBO vs Duna/RTL). De valahogy még mindig nem sikerült egy 8. évadot egyik csatornának sem berendelni. A jelenlegi helyzet az, hogy Anyám borogass néven adja a Comedy Central Family, de HBO szinkronosan. Az HBO meg leadta már a 8. évadát feliratosan. Tehát ha valaki nézni szeretné, akkor a CC Family-re kell kapcsolni, már ha tv-ben szeretné valaki nézni. Én csak ajánlani tudom, főleg közösen családdal. A humorból nem lesz hiány. :)

Linkek:
ABC hivatalos weboldal
CC Family információk
Port.Hu adatlap


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!