Kiemelt kép

Trollok, tulajok és horror filmek - PremierKollektor #7

A PremierKollektor egy hetente jelentkező rovat, amellyel célunk, hogy hetente/kéthetente összegyűjtsük a friss premiereket a filmes, sorozatos és streaming világból. Ebben a posztban a október 19. - november 8. közötti újdonságokról lesz szó.

Mit nézünk a moziban?

A legtöbb országban nincsenek még nyitva a mozik, vagy csak korlátozottan, így itthon is főleg hazai és európai filmeket vetítenek. Rengeteg nagy címet eltoltak már 2021-re.

okt. 22. - A tulajok (The Owners) - horror

„Néhány fiatal környékbeli házak kifosztásával igyekszik könnyű pénzhez jutni. Úgy gondolják, megtalálták a tökéletes célpontot egy idős házaspár személyében, akik köztudottan egy hatalmas széfet rejtenek a pincéjükben. A betörés azonban nem várt fordulatot vesz…”

okt. 22. - Nyílt titkok (Das perfekte Geheimnis, 2019) - romantikus vígjáték

okt. 22. - Farkasbőrben (100% Wolf) - animációs

okt. 29. - Trollok a világ körül (Trolls World Tour) - animációs

„Minden csupa csillám és boldogság Trollvárosban, amíg Pipacs királynő és Ágas meglepő felfedezést nem tesznek – vannak más troll világok is az övéken túl, és mindegyikben más zenei irányzat az úr.”

okt. 29. - Bűvölet - Az örökség (The Craft: Legacy) - fantasy

okt. 29. - Történetek a végtelenségről (2019) - dráma

nov. 5. - Boszorkányok (The Witches) - fantasy

„Boszorkányok pedig vannak! Szerencsére! - Egy elárvult kisfiú kénytelen a távoli vidéken élő nagymamájához költözni – és együtt ismerkednek össze néhány nagy elegáns, különleges, és megtévesztően kedves nővel: akikről hamar kiderül, hogy boszorkányok.”

nov. 5. - Még egy kört mindenkinek (Druk) - dráma

Netflix filmpremierek

okt. 21. - A Manderley-ház asszonya (Rebecca) - romantikus thriller

„Egy naiv fiatal nő és egy gazdag özvegyember egymásba szeret, és hamarosan a férfi birtokára költöznek. A halott feleség emlékétől viszont nem tudnak megszabadulni.”

okt. 28. - Alkalmi randevú (Holidate) - romantikus

„Két idegen megelégeli, hogy minden évben egyedül töltik az ünnepeket, ezért megállapodnak, hogy egy évig egymás kísérői lesznek, persze szigorúan plátói alapon...” 

okt. 28. - Éber erdő (Nobody Sleeps in the Woods Tonight) - horror

„Egy csapat techfüggő tini digitális detox táborba érkezik az erdőbe, ám egy gonosz erő örökre el akarja vágni őket mindentől.” 

okt. 30. - Gazfickók városa (Bronx) - akció-thriller

„A rendőri korrupció és a háborúzó marseille-i bandák kereszttüzében álló tisztességes zsaru csak úgy védheti meg az alakulatát, ha a saját kezébe veszi a dolgokat.”

okt. 30. - Kinek a háza? (His House) - horror

„Egy fiatal pár maga mögött hagyja a háború dúlta Dél-Szudánt, és Angliában keres menedéket és új kezdetet, ám otthonukat sötét erő forgatja fel.”

okt. 30. - Az Úr napja (The Day of the Lord) - horror

„A visszavonult, bűntudattól szenvedő papot ismét elnyeli a sötétség, amikor bekopogtat hozzá egy barátja, és megkéri, hogy segítsen a lányán, akit megszállt az ördög.” 

Újdonságok az HBO GO-n
Sorozatpremierek

A teljes lista a Sorozatpremierek.hu-n megtekinthető.

Kiemelt kép © The Owners (RLJE Films)


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!