Kiemelt kép

Új magyar vígjátéksorozat! - Bogaras szülők a TV2-n

Az elmúlt években egyre több és több magyar gyártású sorozat készül. Ilyen a TV2 legújabb heti szériája, a Bogaras szülők is, amely a népszerű Lice Mother adaptációja (holland vígjáték).

Alapkoncepció. A sorozat a Borostyán-telepi Kísérleti Általános Iskola hétköznapjaiba enged betekintést. Megismerhetjük a szülőket, tanárokat és a diákokat. A címből is látszik, hogy a hasonló alaptémával rendelkező RTL-es A Tanárral ellentétben itt a szülők kapnak nagyobb szerepet. A lényeg itt is a különböző szituációk, tanár-szülő összejövetelek eseményeinek humoros bemutatása. A társadalom különböző rétegeiből származó emberek együttélése és az ebből adódó konfliktusok kerülnek középpontba.

A karaktereket többek között olyan híres színészek alakítják, mint Ónodi Eszter (Aranyélet, Korhatáros szerelem), Csákányi Eszter (Terápia), Murányi Tünde (A Tanár, Munkaügyek) és Réti Adrienn (Jóban Rosszban). A rendező Fazekas Csaba, az író pedig Szirmay Ágnes.

Eddig 3 rész került adásba. Ezek alapján kijelenthető, hogy egy egészen szórakoztató, vicces szituációkban és konfliktusokban gazdag sorozatról beszélünk. A karakterek érdekesek, a színészek játékára pedig szerintem nem lehet panasz. 25-30 percnyi kikapcsolódásra kedd esténként tökéletes. Bár talán nem a legszerencsésebb egy 10 órai kezdés, de ez már részletkérdés. Az eddigi epizódokat pedig a lenti linken (a TV2 oldalán) lehet visszanézni, ha kedvet kaptál hozzá.

További információk és epizódok: tv2.hu/bogarasszulok

Bogaras szülők logó © TV2 Csoport


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!