Kiemelt kép

Új műsorok a TV2-n októbertől! - Mit nézünk a TV-ben? #1

A TV2 szeptember 24-én sajtótájékoztatón jelentette be az új műsorstruktúráját. Augusztus végén még hangulatjel kampánnyal hírdette műsorrendjét a csatorna.  Ezek után a tavaly sikeres Piramissal és a MasterChef VIP főzőműsorral indult az ősz. A nézettségi statisztikák viszont nem igazolták a kampány sikerét. Most azonban megkaptuk a teljes listát. Az új struktúrára október 8-tól tér át a csatorna.

Hétfőnként visszatér a Ninja Warrior Hungary, ahol 300 mindenre elszánt harcos néz szembe a leküzdhetetlennek tűnő akadályokkal. Az új évadban a műsorvezetők is cserélődtek. Till Attila mellett mostantól Kasza Tibi, míg a pálya szélén Stohl Luca követi majd a versenyzők minden mozdulatát és kommentálja az eseményeket. Késő este pedig az Elrabolva (akciósorozat) kerül a képernyőre.

Kedden a bátorságé a főszerep. Indul A legbátrabb páros (info), amely a dán The Bravest formátum hazai adaptációja. A reality-ben sztárpárok küzdenek meg a fizikai és pszichés akadályokkal. “Tátongó szakadék, meredek sziklafal, lángoló autó, tengerbe merülő vasketrec… “. Utána pedig a TV2 új saját gyártású sorozata lesz látható Bogaros szülők címmel, amely szintén egy adaptáció (Lice Mother).

Szerdán és csütörtökön újabb vetélkedők. A Tényeket a What would your kid do? adaptációja követi Mit tenne a gyereked? címmel. Óvodáskorú gyerekek vesznek részt különböző ügyességi akadályokon, miközben szüleik arra tippelhetnek, hogy gyermekük mit fog tenni, hogyan reagál. A műsorvezető Ördög Nóra lesz. Ezt a műsort pedig a Sztárok és párok követi, amely a Couple or not adaptációja. A sztároknak az a feladata, hogy megtippelje 20 civil közül, hogy melyik az a 12, akik egy párt alkotnak. A tét 15 millió, a műsorvezető pedig Kasza Tibi.

Ha péntek, akkor Csak show és más semmi! A műsor október 12-től kerül képernyőre, melyben 12 pár harcol egymás ellen különböző látványos és szórakoztató színpadi produkciókkal. Ki lesz a showkirály és showkirálynő? A show után egy kis szerelem? Késő esténként a magyar Korhatáros szerelem új évada lesz látható a csatornán.

Szombatonként MasterChef Junior, vasárnap pedig a már jól ismert Sztárban Sztár. A hetet a magyar HBO sikersorozata, az Aranyélet koronázza meg!

Mi jöhet még? A sajtóközleményből az is kiderül, hogy az ősz ennyivel még nem ér véget. Jön még a Séfek Séfe is Liptai Claudiával, illetve visszatér hamarosan minden idők talán legnépszerűbb vetélkedője, a Legyen ön is milliomos! Igen, nem írtam el. A műsorvezető pedig Gundel Takács Gábor lesz, aki jelenleg a VIASAT 3 új vetélkedőjét vezeti.


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!