Kiemelt kép

Vasárnap indul az Álarcos énekes, ők lesznek a detektívek!

Február 9-én indul a világ számos országában (többek között az USA-ban és Angliában) népszerű The Masked Singer című showműsor hazai verziója Álarcos énekes címmel. Az RTL Klub új nagyszabású showműsorának házigazdája Istenes Bence lesz, a mai sajtóeseményen pedig elárulták kik foglalhatnak helyet a zsűri, pontosabban a detektív székekben. 

Az egyik detektív Sebestyén Balázs lesz, akinek a neve a népszerű Rádió1-es reggeli műsorból lehet ismerős, illetve számos RTL-es műsor házigazdája is volt már (például a Gyertek át! vagy a Nyerő Páros). Szintén detektív lesz Gáspár Laci énekes, dalszerző és az X-Faktor egyik zsűritagja, továbbá Csobot Adél, énekesnő, aki volt már számos kisérőműsor vezetője is, illetve Istenes Bence felesége, akivel megnyerték a tavalyi Nyerő Párost.

A negyedik nyomozó pedig az egyik legnagyobb magyar videós/youtuber, Dancsó Péter. A tévénézők számára talán kevésbé ismert, hiszen a pár éve VIASAT6-on futó Nethuszár című műsoron kívül semmilyen tévés szerepet nem vállalt még el. 

A műsor arról szól, hogy ismert alakok állatos maszkokba/álarcokba bújva adnak elő dalokat. A cél természetesen az, hogy kitaláljuk ki lehet a maszk mögött. Egészen addig, ez titokban marad. Komoly biztonsági intézkedések vannak emiatt: biztonsági őrök, külön öltöző, eltorzított hang és kártyával való kommunikáció.

A detektíveknek az a feladata, hogy segítsék a nézőket az álarcok mögötti személy kiderítésében, követik az elhagyott „nyomokat”, illetve minden héten egy álarc lehull.

Az RTL Klub új műsora minden vasárnap 19-órától lesz látható a tévé képernyőkön.

Forrás: RTL.hu, SorozatWiki.hu

Kiemelt kép © RTL Magyarország


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!