Kiemelt kép

Véget ért a Bogaras szülők első évada

A TV2 legújabb saját gyártásű szitkomjáról már volt szó a blogon, a kezdésről itt írtam, de a befejezés kapcsán még nem esett szó, amit most szeretnék pótolni.

A Bogaras szülők még október elején indult és kb tavaly decemberig tartott késő esti kezdési időponttal. Azért is emelem ki ezt, mert szerintem ennek is köszönhető, hogy nagyon gyenge nézettséget sikerült elérni. Szinte kizártnak tartom, hogy van esély egy újabb évadra, pedig biztosan lenne rá igény egy korábbi időpontban. A sorozat egyébként kellően szórakoztató és szerethetőek a karakterek is, de sok esetben nem a főszereplők miatt tetszett egy-egy rész. Itt is iskoláról van szó, így eleinte féltem, hogy egy A Tanár-másolatot kapunk, de teljesen más az alapkoncepció: nem egy-egy diákot érintő probléma van az epizódok középpontjában, hanem sokkal könnyedebb, humorosabb szituációt fejtenek ki bővebben.

Az én véleményem továbbra is az, hogy szükség van ilyen sorozatokra is, így nagyon örülnek még legalább egy évadnak, mondjuk szombat/vasárnap esténként (vagy legalább ne este 10 után…). Összességében ez az évad nekem 7/10-es pontszámot érdemel, vagyis még van bőven hova fejlődni, de az irány jó és érdemes saját gyártással próbálkozni. (RTL-nek már sikerült ráérezni arra, hogyan kell milliós nézettségeket elérni epizódonként, szóval nem lehetetlen a dolog.)

Bogaras szülők logó © TV2 Csoport


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!