Kiemelt kép

Véget ért A mi kis falunk 3. évada

Szombaton véget ért A mi kis falunk sorozat 3. évada, amely még 2018. szeptember elején indult és több szempontból is kivételes lett. Először is, ez az első olyan év, amikor nem 8, hanem 17 részt kaptunk, illetve volt egy nagyobb szünet az 5. rész után az X-Faktor miatt. Végül márciusban tért vissza a képernyőkre és komoly nézettségi számokat hozott most is az RTL számára.

Az évad Erika és Gyuri balul sikerült esküvője után veszi fel az események fonalát. A 17 rész alatt sem maradunk vicces jelenetek nélkül. Végignézhetjük a polgármester újabb pénzszerző akcióit (disznóvágás disznó nélkül, képviselőnek jelentkezés, lőgyakorlat, stb.), illetve új lakókkal is megismerkedhetünk a Fészekrakó-program miatt. A karakterekben még mindig rengeteg kiaknázatlan lehetőség van, amire a berendelt negyedik évad is elég jó bizonyíték. De talán a legnagyobb meglepetés a falu papjának furcsa karakterfejlődése volt. Láthattuk meztelen fotókat készíteni, hazudni Teca anyjának, verekedni Teca miatt vagy épp csókolózni. Kíváncsi leszek mit kezdenek ezzel a helyzettel.

Szerintem még mindig kellően szórakoztató a sorozat, de egyébként az alapötletet adó szlovák Horná Dolná is már a 90. résznél tart (pont pár napja ért véget a 9. évad és a 10. is berendelve). Tehát biztosan van még benne pár évad itthon is. Az RTL Most!-on egyébként visszanézhetőek az epizódok. Jó szórakozást!

A mi kis falunk logó + fotó © RTL Magyarország


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!