Kiemelt kép

Véget ért a The Big Bang Theory (Agymenők)

Május 16-án dupla résszel ért véget az amerikai CBS népszerű sitcom sorozata, a The Big Bang Theory (Agymenők). 2007-ben indult Sheldon Cooper és barátainak története, amely 12 évad és 279 epizód után búcsúzik a tévénézőktől. 

Az utolsó évad Sheldon és Amy nászútjával kezdődött és egy tudományos elmélettel. Az utolsó epizódokban pedig meg is kapták érte a Nobel díjat. A szuper asszimetria elmélete végigkísérte és keretbe foglalta ezt a 24 részt. A lezárás pedig zseniális lett. Szerintem így kell rendesen búcsút venni egy igazán nagyszerű sorozattól. Végre megjavult a lift, Pennyéknek gyerekük lesz, Sheldon pedig megkapja a régóta várt elismerést. Szó szerint Happy End.

Természetesen nem maradunk Sheldon nélkül, hiszen a Young Sheldon (Az ifjú Sheldon) még biztosan évekig képernyőn lesz, amiben Jim Parson ráadásul a narrátor. Ha még nem láttad, akkor csak ajánlani tudom. 

Egyébként IMDb-n nagyon szép értékelést kapott az utolsó két rész és a nézettségi számok is nagyon jól alakultak. Itthon valamikor június közepén fog véget érni szinkronosan a Comedy Centralon egy egész napos Agymenők maratonnal. Érdemes lesz átkapcsolni a csatornára. :) 

The Big Bang Theory logo © CBS


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!