Kiemelt kép

Véget ért az NCIS: Los Angeles 10. évada

Véget ért az NCIS: Los Angeles 10. évada pár napja itthon is. Amerikában már májusban befejeződött az idei szezon, amely kezdő epizódjairól hosszasan írtam itt.

Nehéz egy epizodikus, nyomozós sorozatról hosszú évadértékelőt írni, de talán nem is nagyon kell. Aki 10 év alatt végig követte Hetty csapatának sorsát, annak teljesen egyértelmű, hogy még mindig egy nagyszerű sorozatról beszélünk. Teljesen rendben vannak az ügyek, azok kellően pörgősek és érdekesen, de még mindig a háttértörténetek adják az igazi erejét az NCIS:LA-nek. Hetty szokásához híven többnyire távol van a csapattól, helyette az évad nagy részében John Rogers társaságának örülhetünk, aki egy meglepően szuper választás a szerepre. 

Az utolsó részekben egy komoly nemzetbiztonsági ügyben kezdenek el nyomozni, amely komoly problémákkal, csapdákkal és félrevezetésekkel van megspékelve. A két rész alatt sem derül ki semmi, cserébe kaptunk egy „folytatjuk…” feliratot a végére… Nem fest túl jól a helyzet, így most hónapokig izgulhatunk, hogy vajon mi fog történni. :)

Összességében egy újabb izgalmas évadon vagyunk túl. A 11. szezont pedig várjuk a folytatásért.

© NCIS: LA poster by CBS


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!