Kiemelt kép

Visszatért a Ninja Warrior a TV2-re!

A hazánkban tavaly bemutatott Ninja Warrior Hungary idén is visszatér egy 2. évad erejéig. A showműsor célja megtalálni azt a Ninja harcost, aki képes végigmenni az akadályokon és feljutni a Midoriyama  csúcsára. Ebből világszinten csak 6 van jelenleg. Tavaly magyar bajnok nem lett, így a játék 10 milliós főnyereménye helyett “csak” az ötmilliót érő évad győztese címet tudta megszerezni Gyömrei Máté, aki egyébként most is indult a selejtezőn (és azt sikeresen teljesítette).

A tavalyi műsorvezetők közül csak Till Attila tért vissza. Mellé társként Kasza Tibor került, míg a pálya széléről Stohl Luca fog idén drukkolni a versenyzőknek. A verseny felépítése a tavalyi évadhoz hasonlóan alakul: 6 db selejtező kerül megrendezésre, ahol két-két pályán kell végigmenni a sikeres teljesítéshez, amelyet egy 5000 négyzetméteres területen állítottak fel. Összesen 300 (6x50) ninjajelölt indul, akik közül 6 akadályon áthaladva 25, majd az epizód finálén (+5 akadály) 15, tehát összesen 90 jut a középdöntőbe. Ott 9 akadály vár a mindenre elszánt harcosokra, de csak 20-an kerülnek be a végső döntőbe. A döntő 17 akadályból áll, melynek végén a hatalmas Midoriyama megmászása garantálja idén a 20 milliós fődíjat. A játék során nem kell mindent megcsinálni, az idő és a teljesített szakasz is számít. Ha tehát senki se csinálja meg az összes akadályt, nyertest akkor is hirdetnek.

Az összesen 10 adásból álló évad egyébként hétfőnként nézhető a TV2 csatornán 19:00 és 22:25 között, illetve természetesen online a honlapjukon. További információk, videók, adások és egyéb tartalmak (pl. a NEMNINDZSA vlog extra interjúkkal) a tv2.hu/ninjawarrior weboldalon!

Ninja Warrior Hungary logó © TV2 Csoport


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!