Kiemelt kép

Young Sheldon (Az ifjú Sheldon) 2. évad

Az amerikai CBS népszerű sorozatának, a The Big Bang Theory-nak (Agymenők) előzmény spin-offja is véget ért, ráadásul egy napon vetítették le mindkét széria évadzáróját. Itthon majd csak június közepén ér véget szinkronosan.

A Young Sheldon (Az ifjú Sheldon) második évada is nagyszerű lett. A fiatal Sheldont játszó Iain Armitage tökéletesen alakítja a szerepet, de Zoe Perry (Amy) és Annie Potts (Mimó) is hozzák az előző évadban megszokott formájukat. Az amerikai nézettségi számok is magukért beszélnek és már be is rendelték a következő két szezonra a hosszabbítást, így Sheldon Cooper karaktere továbbra is képernyőn marad. 

Az egész második évad szórakoztató volt, de az évadzáró különösen jól sikerült. Néhány másodperc erejéig megismerhettük az Agymenők további szereplőit is gyerekként, illetve Dr. Sturgis megjósolta Sheldon Nobel-díját, ha már ő maga nem kaphatott soha. Nagyon tetszenek ezek az átkötések a két sorozat között, ami az utolsó évados Agymenők esetében is jellemző volt (pl. Tam megjelenése vagy Sheldon testvérének felbukkanása). Illetve folyamatosan derülnek ki olyan dolgok, amik megmagyarázzák a felnőtt Sheldon fura szokásait (3x kopogás, stb).

Ha még nem láttad, akkor érdemes belenézni a sorozatba, főleg ha kedveled az Agymenőket is. Nektek hogy tetszett az évad befejezése?

Young Sheldon logo and Sheldon's picture © CBS.


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!